top of page

AROHA ÇİKOLATA FRANCHISING

:: Franchising: Text

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

-Sektörle ilgili herhangi bir başka markanın franchise şube işletmesi olmamalı.

-Üniversite mezunu ve tercihen kadın girişimci.
-Çikolata sektörüne ilgi duymalı
-Aroha Çikolata hizmet kalitesini ve ismini yüceltecek donanıma sahip olmalı.
-Yönetim, işletme, organizasyon, satış ve pazarlama konularında temel bilgi ve beceriye sahip olmalı.
-Sistem ve standartlara uymaya yatkın olan, eğitime açık olan.
-Tam mesai harcayacağını ve ekibindeki tüm personelden daha çok çalışması gerektiğini bilen.
-Yatırım için gerekli finansmanı karşılayabilecek olan.

:: Franchising: Bio

MAĞAZA ÖZELLİKLERİ

-Aroha Çikolata kimliğine uygun,
-Yaya ve araç trafiğinin yoğunlukta olduğu bölgeler olmalı
-Mağaza konsepti için minimum 40 Metrekare, 250 cm tavan yüksekliği olmalı 
-Giriş katı seviyesinde olmalı

:: Franchising: Bio

SÜREÇ (ORTALAMA 60 GÜN)

-Başvuru formunu doldurun.
-Başvurunuzun finansal onayı üzerine, yüz yüze görüşme daveti.
-İş fırsatını karşılıklı değerlendirme.
-Sözleşmenin imzalanması.
-Lokasyon/Mağaza seçiminden şube açılışına kadar geçecek sürecin planlaması; lokasyon/Mağaza değerlendirmesi ve seçimi.
-Kira sözleşmesi.
-İnşaat ve dekorasyon aşaması.

-Teknik ekipman ve sarf tedariği.
-Merkezde tam eğitim.
-Açılış

:: Franchising: Bio

2023 yılı için öngörülen başvuru sayısına ulaşılmıştır. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

:: Franchising: Text

All Rights Reserved-Aroha Bean To Bar Chocolate 2017-2023

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

©2022 by Aroha Çikolata. Proudly created with Wix.com

bottom of page